Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Sakkozz New Yorkkal és Londonnal

Sakkozz New Yorkkal és Londonnal

2017. július 12. - Darqo

new-york-city-chess01.jpg

A sakk nem tartozik a kedvenc játékaim közé, és ezen az a tény sem nagyon változtat, hogy különböző figurákkal próbálják meg kielégíteni a szerteágazó igényeket. Batman rajongóként sem sakkoznék Bat-sakkal, de ez persze nem jelenti azt, hogy egy-egy jópofa ötletre nem csodálkozom rá néha. Ilyen a Skyline Chess, amelyben New York és London jellegzetes épületei szolgáltatják a sakkfigurákat.

Bár a projekt kitalálói, Ian Flood és Chris Prosser brit építészek londoni székhellyel rendelkeznek és az eredeti változat is London nevezetes épületein alapult, végül úgy határoztak, hogy Kickstarter kampányukat már a Nagy Alma ikonikus építményeivel indítják el.

A sikeres kampányt követően valószínűleg további városokkal szélesítik majd a repertoárt, de addig is, amennyiben szeretnél adakozni a megvalósulás érdekében és ezzel hozzájutni egy példányhoz (akár New York, akár London-verzióhoz), ezt az oldalt ajánlom figyelmedbe.

new-york-city-chess02.jpg

new-york-city-chess03.jpg

new-york-city-chess04.jpg

new-york-city-chess06.gif

 via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr5312621369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása