Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ismét eleven lesz a tavasz a Bartók Béla úton

Ismét eleven lesz a tavasz a Bartók Béla úton

2017. május 17. - Darqo

eleven_tavasz2017.jpg

A „Budapest Kulturális Főutcájának” nevezett Eleven Tavasz című összművészeti fesztivál idén is megrendezésre kerül a Bartók Béla Boulevard jóvoltából, ezúttal május 19–20. között lesz érdemes ellátogatni a XI.kerület Bartók Béla útra.

A fesztivált 4 évvel ezelőtt olyan nemes céllal hívtak életre a szervezők, hogy a mai kornak megfelelően újraélesszék és felpezsdítsék a Újbuda kulturális és társasági életét. Az esemény hazai és nemzetközileg elismert képző-, és iparművészeknek teremt lehetőséget, hogy bemutassák innovatív és kreatív alkotásaikat, valamint designvásárt is tartanak, sőt, idén a zene főutcájává is varázsolják a helyszínt és a közösségépítés is főszerephez jut.eleven_tavasz2017_02.jpg

Húsznál is több helyszínen, összesen hatvan féle programmal várják majd az érdeklődőket. Az utcai örömzenélés, jazzkoncertek és utcabuli mellett street art alkotásokkal, köztéri installációkkal, közös virágültetéssel igyekeznek otthonosabbá és élhetőbbé tenni az utcát.

A közösségi programok mellett egyedi ékszer kiállításokkal, dizájnvásárokkal, workshopokkal, galériasétákkal és társasházi programokkal is készülnek a Bartók Béla út legnagyobb tavaszi eseményére, valamint a gasztronómia rajongóinak egy finn pop up étteremben mutatják meg Finnország különleges ízeit, míg a kultúra és a sport kedvelői az egyik galériában jógázás közben élvezhetik a kortárs művészetet.

A Bartók Béla Boulevard elérhetőségei:

Weboldal

Facebook

A hivatalos Facebookos eseményt ide kattintva találjátok,

a programokról részletesen itt olvashattok.

eleven_tavasz2017_04.png

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6212489843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása