Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Árnyékolás városképekké lyuggatott rolókkal

Árnyékolás városképekké lyuggatott rolókkal

2017. május 12. - Darqo

rolo_tm_holeroll01.jpg

Az élet nagy kérdései közül a "Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás?" illik leginkább az ukrán TM HoleRoll és a finn Aalto+Aalto design cég városi tájképeket ábrázoló különleges, kilyukasztott árnyékolóira.

Az előbbi erre a termékre specializálódott az elmúlt években és a porfólió lenyűgöző éjszakai csillagos égbolttal is bővült, az utóbbi viszont 2006-ban mutatta be a nagyközönség számára a Better View fantázianevű lakberendezési kiegészítőit, amely az ő viszonylatukban tulajdonképpen az első éjszakai városképpé (Tokió, Berlin, Párizs, Helsinki, Stockholm) lyukasztgatott rolókollekció. Az mondjuk kérdéses, hogy ők honnan szerezték az inspirációt és az inspiráció forrása honnan inspirálódott, és így tovább vissza az ősrobbanásig.

Ha vásárlásról van szó, a lényeg a mi esetünkben inkább az, hogy melyik cég terméke tetszik nekünk inkább, és persze a pénztárcánk vastagsága is döntő lehet ebben a kérdésben. Az Aalto+Aalto gyönyörűségeit itt lehet beszerezni, az alábbi képek az ő termékeiket ábrázolják:

rolo_better-view01.jpg

rolo_better-view02.jpg

 

A most következő fotók pedig a TM HoleRoll különlegességeit ábrázolják, ezeket itt lehet beszerezni:

 

rolo_tm_holeroll02.jpg

rolo_tm_holeroll03.jpg

rolo_tm_holeroll04.jpg

rolo_tm_holeroll05.jpg

rolo_tm_holeroll06.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6312489867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása