Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Imádni valóan szomorú unikornis

Imádni valóan szomorú unikornis

2017. április 21. - Darqo

crying-unicorn-candle01.jpg

Viszonylag ritkán írtunk gyertyákról, gyertyatartókról az elmúlt években, de nem azért, mert nem készültek olyanok, amelyek igényességük, különlegességük folytán kiemelkednek a tömegcikkek közül, egyszerűen csak kevesen jutottak el a szívünk közepéig. Ma viszont a képen látható síró unikornis-gyertyatartót hoztam nektek, amelyet nem tudok nem imádni.

A Firebox kínálatában található, egyelőre csak előrendelhető státuszban lévő lakberendezési kiegészítő azon az egyszerű elven gyűjti a rajongóit, hogy az olvadt viasz a szemein keresztül könnyként távozik, ez az ötlet pedig végtelenül megható és (számomra) szeretetre méltóvá teszi ezt a kis tárgyat. Igazán nyerő, ha szivárványszínű gyertyát használunk a teljes, szürreális hatás elérése érdekében.

Ha szeretnél egyet, ezen az oldalon adhatsz le előrendelést a 2017. június 30-tól kapható kerámiacukiságra. A többi gyertyás posztunkat pedig itt olvashatjátok el.

crying-unicorn-candle02.gif

crying-unicorn-candle03.jpg

crying-unicorn-candle04.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr512414669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása