Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A csigák is művészek és az életről beszélnek

A csigák is művészek és az életről beszélnek

2017. április 07. - Darqo

daniel_ranalli01.jpg

Daniel Ranalli amerikai fotóművész több mint 20 éve szoros munkakapcsolatban áll a csigákkal. Olyan egyedi és megismételhetetlen alkotásokat készítenek közösen, amelyek a szándékosságból kiinduló véletlenszerűség adja meg az izgalmát.

A művek előtte/utána fotókat foglalnak magukba, a bal oldali fotón mindig a művész által tengerparti nedves homokba helyezett csigák láthatóak, akik aztán a jobb oldali fotón mutatják meg számunkra nem szándékos alkotói tevékenységüket a homokban húzott útvonalcsíkokkal.

A képeket nézegetve és a művész magyarázatát olvasva az jutott eszembe, hogy fotópárokon az életről alkotott elképzeléseink közül az eleve elrendeltségre kapunk egy alternatív, azonban szemléletes magyarázatot, hiszen ha van is ilyen a sorsunkban, az irányt mindig magunk választjuk meg…

daniel_ranalli02.jpg

daniel_ranalli03.jpg

daniel_ranalli04.jpg

daniel_ranalli05.jpg

daniel_ranalli06.jpg

daniel_ranalli07.jpg

daniel_ranalli08.jpg

daniel_ranalli09.jpg

daniel_ranalli10.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4912171234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása