Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Széthajtogatott porcelán étkészlet

Széthajtogatott porcelán étkészlet

2017. március 27. - Darqo

angelina_erhorn01.jpg

Ha egyedi és kézzel készített tárgyakkal szeretnéd feldíszíteni a lakásodat, érdemes egy pillantást vetned Angelina Erhorn német designer munkásságára, mert számos érdekes és figyelemreméltó alternatív megoldást kínál az érdeklődők számára.

A mai posztban az origami ihlette porcelán étkészletét emelem ki, egyrészt a szokatlan formavilág miatt, másrészt pedig azért, mert általa könnyebben megérthető, hogy mire gondolok, amikor azt mondom, hogy a Hamburgban élő designer és az általa létrehozott Moij Design a különleges megoldások híve.

Az időigényes és aprólékos munkafolyamatban a tervező valóban papírból hajtogatja az alapokat – amelyek nem teljes kidolgozottságúak, inkább a céleszköznek megfelelő formát kapják –, ezekről készíti el a gipszformákat, amelyek a porcelánöntéshez szükségesek. A tálak, tányérok és poharak végül az öntés, száradás, formázás és dekorálás során nyerik el végleges változatukat.

Errefelé tudtok vásárolni a kollekcióból, az alább elérhetőségeken pedig még több információt találtok a készítőről és többedmagával létrehozott egyéb remek lakberendezési tárgyáról:

Weboldal

Facebook

Instagram

angelina_erhorn02.jpg

angelina_erhorn03.jpg

angelina_erhorn04.jpg

angelina_erhorn05.jpg

angelina_erhorn06.jpg

angelina_erhorn07.jpg

angelina_erhorn08.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3512298533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása