Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Őrületes siker a LEGO-ragasztószalag

Őrületes siker a LEGO-ragasztószalag

2017. március 22. - Darqo

lego-tape01.jpg

Vannak olyan tervek, amelyek a kigondolásuk pillanatában sikerre vannak ítélve. Ilyen a LEGO-ragasztószalag, amelynek elkészítésére a Nimuno nevű csapat mindössze 8.000 dollárt szeretett volna összekapirgálni közösségi finanszírozás keretén belül az Indiegogo oldalon, de ekkora érdeklődésre talán maguk sem számítottak.

A poszt megírásának pillanatáig közel 1.400.000 dollárt gyűjtött össze a Chrome Cherry Design Studio tervezőcsapata a szóban forgó Nimuno Loops megvalósításához.

Persze nem vagyok meglepődve a zseniális ötlet sikerén, inkább csak azon, hogy ez a mérhetetlenül egyszerű dolog még korábban nem jutott eszébe senkinek, magának a LEGO-nak sem, pedig látva a koncepciót, annyira adja magát...

Ha te is szeretnél vásárolni magadnak a LEGO építőelemeivel teljes mértékben kompatibilis, rugalmas, jól vágható és szinte bárhová felragasztható, újra felhasználható öntapadó hátlappal tervezett kiegészítőből, akkor ide kattintva teheted ezt meg.

Mit is mondhatnék még...KELL!

lego-tape02.jpg

lego-tape03.gif

lego-tape05.jpg

lego-tape04.gif

lego-tape06.jpg

lego-tape07.jpg

lego-tape08.jpg

lego-tape09.jpg

lego-tape10.jpg

lego-tape11.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2612353719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása