Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Végtelenített űrös puzzle gyereklelkű felnőtteknek (is)

Végtelenített űrös puzzle gyereklelkű felnőtteknek (is)

2017. február 24. - Darqo

galaxy_puzzle01.jpg

Bár a szüleim a kérésemre többször is bepróbálkoztak a puzzle vásárlásával, valahogy mindig elvesztettem a türelmemet és érdeklődésemet néhány száz építőelem összeillesztése után. Amikor megláttam a Nervous System galaxist ábrázoló, alig több mint 100 darabból álló, viszont végtelenített formában tovább építhető puzzle-jét, azonnal éreztem, hogy megtaláltam a számomra tökéletes változatot és ezzel együtt az idei év első "Kell!" kategóriás designtárgyát is!

Az aprólékosan megtervezett, különleges formájú furnér lapokból készített építőelemek közé a tervezők még egy asztronautát, űrsiklót és egy műholdat is belecsempésztek, hogy érdekesebb legyen a játék, amely tulajdonképpen tökéletes meditációs eszköz is egyben. Csak pakolod és pakolod a végtelenített végtelen űr-darabkádat és elszáll minden gondod…

Ha szeretnél te is egy Infinite Galaxy Puzzle játékot, akkor ide kattintva találod a részleteket, többek közt azt is, hogy egy-egy 139 darabos kollekció rendelésre készül 4-6 hét alatt és 120 dollárba kerül.

galaxy_puzzle03.jpg

galaxy_puzzle04.jpg

galaxy_puzzle05.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8312168652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása