Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szándékosan megrongált szőnyegek

Szándékosan megrongált szőnyegek

2017. február 17. - Darqo

faig_ahmed_2016_01.jpg

Faig Ahmed Bakuban született azerbajdzsáni szobrászművész a legnagyobb sikert újraértelmezett szőnyegeivel érte el, mi is rendszeresen visszatérünk hozzá, hogy átnézzük az elmúlt időszakban készített, szándékosan "hibássá" varázsolt lakberendezési kiegészítőket.

A többek között összefestékezéssel, ál-szétszaggatással, kifakítással, graffitikkel, pixelekkel, nagyítással, megnyújtással és más, meglepő és oda nem illő motívumokkal megbolondított egyedi szőnyegek számomra mindig tartalmaznak valami izgalmasat, egyelőre még egyetlen egyszer sem éreztem, hogy unnám a sorozatban megjelenő darabokat...bár lehet, hogy csak azért, mert évente egyszer kerül újra porondra a művész ezekkel a szokatlan használati tárgyakkal.

Művészetének célja, hogy a hagyományok határait feszegesse és túllépje, ami sokakban nyilván felkavarja az érzelmeket. Bátran keveri a múltat és a jelent, mivel hisz abban, hogy így közelebb hozhatóak a tradíciók a fiatalabb generációk számára. Továbbra is bármelyiket szívesen elfogadnám!

Faig Ahmedről szóló korábbi bejegyzéseinket itt olvashatjátok el, még több szőnyeges posztot pedig itt találtok.

faig_ahmed_2016_02.jpg

faig_ahmed_2016_03.jpg

faig_ahmed_2016_04.jpg

faig_ahmed_2016_05.jpg

faig_ahmed_2016_06.jpg

faig_ahmed_2016_07.jpg

faig_ahmed_2016_08.jpg

faig_ahmed_2016_09.jpg

faig_ahmed_2016_10.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6211988880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása