Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fel!-tűpárna nem csak rajongóknak

Fel!-tűpárna nem csak rajongóknak

2017. február 03. - Darqo

pin-house01.jpg

Egyszerű, zseniális és kézenfekvő ötletet valósított meg Clive Roddy brit designer akkor, amikor megtervezte és megformázta jópofa tűpárnáját. A minimalista irodai eszköz egyébként igazából nem is párna, mert nem valami pihe-puha szövetből készül, hanem parafából, és amely a Fel! című Pixar animációs film lufik segítségével repülő házát jeleníti meg.

Én mondjuk a virsli ujjaimmal elég nehezen tudnám kiszedegetni az egyes tűket, még akkor is, ha különböző mélységig lennének beletolva a parafába, de ez persze egyáltalán nem tántorítana el a vásárlásról. A mese rajongóinak mindenképpen kötelező darabot ide kattintva lehet beszerezni.

Nem csak ezért a irodai kiegészítőért érdemes a designer oldalán nézelődni, a kaktusz poháralátét vagy a ceruzahegyezéskor megmaradó faforgács formájában készített ceruzatartó szerintem legalább annyira ötletes, mint a képeken látható Fel!-tűpárna!

pin-house02.jpg

pin-house03.jpg

pin-house04.jpg

pin-house05.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6011995774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása