Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Életre kelt szemétkupacok

Életre kelt szemétkupacok

2017. január 11. - Darqo

bordalo2016_01.jpg

Artur Bordalo, ismertebb nevén Bordalo II portugál street art művész alkotásaira már több alkalommal felhívtuk a figyelmeteket. A párhuzamosan futó, folyamatban lévő sorozatai közül a környezetvédelem és az újrahasznosítás fontosságát méltató projektje különösen közel áll a Manzárd Café szellemiségéhez, úgyhogy amikor megláttam a legutóbbi szobrairól készített fotókat, egyértelmű volt, hogy újra szerepelni fog nálunk.

Az elhagyatott utcarészeken, házfalakon megjelenő, elevenséggel és mozgással teli, vegyes technikával készített hatalmas figuratív domborműveihez a korábbiakhoz hasonlóan természetesen ezúttal is különböző talált tárgyakat, szemetet használt. A figyelemfelkeltő és szerethető szobrok a pillanat tört része alatt beköltöznek a szívünkbe, tekintetükkel, „cukiságukkal” próbálnak hatni ránk, a lelkiismeretünkre, arra kérnek minket, hogy figyeljünk jobban a környezetünkre!

bordalo2016_02.jpg

bordalo2016_03.jpg

bordalo2016_04.jpg

bordalo2016_05.jpg

bordalo2016_06.jpg

bordalo2016_07.jpg

bordalo2016_08.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr5011927367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása