Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Karácsonyi hótájképekkel a gyógyulásért

Karácsonyi hótájképekkel a gyógyulásért

2016. december 19. - Darqo

tom_baker01.jpg

A Snow Windows családi vállalkozás tagjai egytől egyig szenvedélyesen szeretik a havat és az ablakdekorálást, a két dolog ötvözéseként pedig meseszép havas ablakdekorációkat készítenek. Amitől igazán különlegessé válik a dolog, hogy nem sablonokat használnak a különböző alkotások elkészítéséhez, hanem hóspray felhasználásával ablakra fújt rétegekbe látványos havas tájképeket, jeleneteket rajzolnak bele száraz kefe segítségével, így minden alkotásuk egyedi.

Tom Baker, az alapító először csak hobbiból készítette a hórajzokat, aztán annyian és annyiszor mondták neki, hogy ezzel kellene teljes időben foglalkoznia, hogy végül elindult ezen az úton. Amiért én ma őt, őket választottam témának, hogy szívesen jótékonykodnak is, tavaly ez idő tájt Baker például a Royal Berkshire Kórház gyerekosztályának ablakára készített egy gyönyörű és hangulatos karácsonyi tájképet, hogy a gyerekeknek jobb kedve legyen, gyorsabban gyógyuljanak. És pont. Jöjjenek a szívmelengető képek erről az alkotásról és a többi szépségről is persze.

Weboldal

Facebook

Instagram

tom_baker03.jpg

tom_baker04.jpg

tom_baker05.jpg

tom_baker06.jpg

tom_baker07.jpg

tom_baker08.jpg

tom_baker09.jpg

tom_baker10.jpg

tom_baker11.jpg

tom_baker12.jpg

tom_baker13.jpg

via: designyoutrust

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr5412006044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása