Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Rakd a falra a bútoraidat!

Rakd a falra a bútoraidat!

2016. december 07. - Darqo

jongha_choi02.png

Nem csak kis lakással rendelkezők érdeklődését és elismerő biccentését válthatja ki Jongha Choi koreai designer ötletes kollekciója, hanem minden designérzékeny emberét is. Nekem legalábbis annyira tetszenek, hogy akkor is feltennék a falamra néhányat a szokatlan műalkotásként, installációként is remekül funkcionáló jópofa bútorok közül, ha gigantikus loft lakással rendelkeznék.

Sajnos úgy tűnik, hogy a De-Dimension című kollekcióban található lapos, kétdimenziós formából háromdimenziós funkcionális tárgyakká alakítható lakberendezési kiegészítők egyelőre csak a koncepciók világát gyarapítják, de reménykedem abban, hogy felkapja a fejét valamelyik nagyobb bútorkészítő/forgalmazó cég és hamarosan bárki könnyedén és megfizethető áron hozzájuthat majd az egyes darabokhoz!

jongha_choi01.gif

jongha_choi03.png

jongha_choi04.png

jongha_choi05.jpg

jongha_choi06.jpg

jongha_choi07.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr9511948535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása