Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hordjál havas hegycsúcsokat!

Hordjál havas hegycsúcsokat!

2016. november 16. - Darqo

secret_wood01.jpg

Viszonylag ritkán írunk ékszerekről a Manzárd Cafén, de ez persze nem azt jelenti, hogy ne lenne miről írni, csak mindig van valami más, designnal kapcsolatos téma, ami elrabolja a figyelmünket. Persze néha azért felvillan egy-egy olyan különlegesség az ékszertervezők világából, ami miatt parkolópályára kerülnek azok a bizonyos "más" témák. A közelmúltban a Secret Wood-nak sikerült elérnie ezt az állapotot.

A kanadai ékszertervező pillanatba zárt miniatűr életképeinek aprólékos kidolgozottsága egészen egyszerűen zseniális! A többek között varázslatosan szép havas hegycsúcsokat, éjszakai erdei tájképeket, kék lagúnákat, tengeri élővilágot bemutató, fából, műgyantából, méhviaszból formázott gyűrűk mindegyike kézzel készül.

Az egyes darabok körülbelül 5-6 hét alatt kapják meg végleges formájukat, a megrendelő egyedi elképzeléseit is természetesen figyelembe véve. Bonyolultságtól függően 90-18 dollár közötti áron lehet beszerezni a gyűrűket.

Ha még több különleges ékszert nézegetnél, ide érdemes kattintanod.

secret_wood02.jpg

secret_wood03.jpg

secret_wood04.jpg

secret_wood05.jpg

secret_wood06.jpg

secret_wood07.jpg

secret_wood08.jpg

secret_wood09.jpg

secret_wood10.jpg

secret_wood11.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr118847694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása