Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ünnepi készülődés az IKEA karácsonyi kollekciójával – IKEA VINTER 2016 / X

Ünnepi készülődés az IKEA karácsonyi kollekciójával – IKEA VINTER 2016 / X

2016. október 21. - Darqo

ikea_karacsony_2016_01.jpg

Mintha évről évre hamarabb indulna a karácsonyi láz az áruházakban. Idén még strandpapucsban flangálva, konkrétan az iskolakezdés után egy héttel akciós girlandokra csodálkozhattam rá az egyik áruház polcán. Bár meglepő és nem igazán értem, hogy hová mindig ez a sietség, de tulajdonképpen nem bánom, mert szeretem ezt az időszakot. Ahogy hűvösödik és szürkül az idő, bennem úgy növekszik a karácsonyi hangulat.

Idén az IKEA is előbb mutatta be karácsonyi kollekcióját, már október elején a nagyközönség elé tárták egy sajtótájékoztató keretén belül a 2016-os tematikát és a hozzá kapcsolódó újdonságokat, amelyek közül bárki találhat kedvére valót. Néhány személyes meglátással és inspiráló fotóval szeretném bizonyítani az iménti gondolatot.

ikea_karacsony_2016_02.jpg

Az IKEA VINTER 2016 karácsonyi kollekciót a 19. századi svéd folklór egyszerűsége és természetessége ihlette. Ez a szellemiség köszön vissza mind a felhasznált anyagokban, a kollekcióhoz használt színekben vagy a termékek kialakításában. Ahogy már megszokhattuk, idén is minden a kényelemről és a szeretteinkkel töltött meghitt, közös időről szól, ehhez pedig rengeteg remek lakberendezési kiegészítő közül válogathatunk. Néhány apróság is elég ahhoz, hogy fokozzuk a karácsonyi hangulatot, már amennyiben persze szeretnénk fokozni.

ikea_karacsony_2016_03.jpg

Érdemes például a fényekkel játszadozni a korán sötétedős, szürke és nyálkás időben ezek tökéletesen megteremtik azt a meghitt hangulatot, amit a fokozódó várakozás és végül az ünnep ideje alatt szeretnénk átélni. Néhány lámpával, ügyesen elhelyezett fényfüzérrel vagy tömbgyertyával kellemes, szeretetteljes, meleg és otthonos atmoszféra varázsolható az otthonokba. Nálam ez az egyik alappillér a karácsonyi hangulat megteremtésében. Tavaly például a szürke idő beköszöntétől egészen a tavasz érkezéséig kint voltak a karácsonyi fények. Egyszerűen jól esett rájuk nézni, így maradtak.

ikea_karacsony_2016_04.jpg

Ugyanilyen könnyen segít az ünnepi hangulat fokozásában a különböző dekorációs elemek használata. Bár nálam októberben még a faragott dísztökök uralkodnak a lakásban, szépen lassan a korábban vásárolt karácsonyi kiegészítők is előkerülnek a dobozokból, és sosem tudom megállni, hogy ne vegyek néhány új kedvencet...az IKEA pedig nem könnyíti meg a helyzetemet, idáig minden évben sikerült elcsábítaniuk néhány aprósággal…most is!

ikea_karacsony_2016_05.jpg

Gyertyatartók, fényfüzérek, díszek, karácsonyi figurák, díszpárnák, takarók, ágyneműhuzatok, poharak, bögrék, tányérok, különböző csomagolóanyagok segítik az idei felkészülést, a legnagyobb „problémát” inkább a bőség zavara okozza. Képtelenség lenne felsorolni mindent, úgyhogy most is csak arra tudlak titeket biztatni, hogy látogassatok el valamelyik áruházukba és válogassatok kedvetekre az IKEA VINTER 2016 kollekcióból!

ikea_karacsony_2016_06.jpg

ikea_karacsony_2016_07.jpg

ikea_karacsony_2016_08.jpg

ikea_karacsony_2016_09.jpg

ikea_karacsony_2016_10.jpg

ikea_karacsony_2016_11.jpg

ikea_karacsony_2016_12.jpg

ikea_karacsony_2016_13.jpg

ikea_karacsony_2016_14.jpg

ikea_karacsony_2016_15.jpg

ikea_karacsony_2016_16.jpg

ikea_karacsony_2016_17.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr7711824693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása