Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Antik barkácsfelszerelésbe faragott műalkotások

Antik barkácsfelszerelésbe faragott műalkotások

2016. október 03. - Darqo

dan_rawlings01.jpg

Dan Rawlings brit szobrász újrahasznosított régiségekbe, ezen belül is legtöbbször különböző barkácsfelszerelésekbe (köztük kézifűrész, körfűrész), mezőgazdasági munkaeszközökbe, alkatrészekbe faragja bele aprólékosan kidolgozott különleges alkotásait.

Van úgy, hogy nem elégszik meg az „apró”, már senki által nem használt használati tárgyakkal, ilyenkor víztározókon és más hasonlóan szokatlan felületeken jeleníti meg komplex műveit. Egyetlen dolgot szeretne tudatosítani az emberekben, az újrahasznosítás fontos dolog, nem opcionális, hanem kötelező, ha élhető jövőt szeretnénk magunknak és az utánunk következő generációknak...ehhez pedig a legváltozatosabb alapanyagokban dúskálhatunk minden pillanatban.

dan_rawlings02.jpg

dan_rawlings04.jpg

dan_rawlings06.jpg

dan_rawlings07.jpg

dan_rawlings08.jpg

dan_rawlings09.jpg

dan_rawlings10.jpg

dan_rawlings11.jpg

dan_rawlings12.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr128105142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása