Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kerti bútor 2.0, avagy művészettel kacérkodó precíz mérnöki munka

Kerti bútor 2.0, avagy művészettel kacérkodó precíz mérnöki munka

2016. augusztus 15. - Darqo

ian-stell01.jpg

Ian Stell New York-i designer bútorai a művészet, a precíz mérnöki munka és a funkcionális lakberendezési tárgyak ötvözésével jönnek létre. Most bemutatásra kerülő különleges, változtatható méretű és formájú bútorkollekcióját a Christoph Scheiner jezsuita pap által 1603-ban, eredetileg vonalas rajzok felnagyítására kitalált pantográf mozgási elve inspirálta.

A négykaros mechanizmus mozgását integrálva saját rendszert alkotott, amely az egyes bútordarabok megtervezésekor a különböző formák mindegyikére alkalmazható. A felhasználó által egyszerűen széthúzható és összecsukható, változatosan alkalmazható térbeli geometrikus szerkezetek mindamellett, hogy figyelemfelkeltőek és különlegesek, még könnyű tárolhatóságukkal is sok rajongót szerezhetnek maguknak.

Az idén május közepén megtartott New York-i Design Héten debütáló, előreláthatólag folyamatosan új tárgyakkal bővülő kollekcióban háttámla nélküli ülőalkalmatosság, pad, asztal is található, amelyek első ránézésre kiváló kertibútor-alternatívák lehetnek a későbbiek folyamán, amennyiben az áruk is az elfogadható kategóriába esik majd.

ian-stell02.jpg

ian-stell03.jpg

ian-stell04.gif

ian-stell05.jpg

ian-stell06.jpg

ian-stell07.jpg

ian-stell08.gif

ian-stell09.jpg

ian-stell10.jpg

ian-stell11.jpg

ian-stell12.jpg

ian-stell13.jpg

ian-stell14.gif

ian-stell15.gif

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr888764294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása