Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy 16 éves lány, aki bulikázás helyett brutális maszkokat készít

Egy 16 éves lány, aki bulikázás helyett brutális maszkokat készít

2016. július 20. - Darqo

laura_wirth01.jpg

Az elmúlt években számtalanszor írtam olyan fiatalokról, akik kreatív szabadidős tevékenységeket találnak maguknak, akik a fölösleges energiáikat non-stop bulika helyett mondjuk különböző, másokat is inspiráló önkifejezési formákban vezetik le.

Ilyen például a 16 éves Lara Wirth is, aki persze lehet, hogy a legnagyobb partyarc, de emellett nem céltalan, random helyszíneken készített csücsörítős, kacsaszájas szelfiket osztogat meg magáról, hanem olyan brutális sminkeket, testfestéseket, maszkokat készít saját magára, amelytől majdnem eldobtam a szakállamat.

Ráadásul az ausztrál tehetség még csak nem is valami művészeti iskolában tanulja a téma rejtelmeit, hanem saját magát képezi, gyakorol, gyakorol és rengeteget gyakorol. Nyilván van hová fejlődni – mint ahogy mindenkinek –, de azokra az alapokra, amelyeket már megszerzett, könnyű lesz felépíteni egy fényes karriert, ebben teljes mértékben biztos vagyok!

laura_wirth02.jpg

laura_wirth03.jpg

laura_wirth04.jpg

laura_wirth05.jpg

laura_wirth06.jpg

laura_wirth07.jpg

laura_wirth08.jpg

laura_wirth09.jpg

laura_wirth10.jpg

laura_wirth11.jpg

laura_wirth12.jpg

laura_wirth13.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr528794622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása