Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ennél szebb asztalt ma már nem találsz! –  Eduard Locota / delMare

Ennél szebb asztalt ma már nem találsz! – Eduard Locota / delMare

2016. július 11. - Darqo

delmare01.jpg

Ha nagyon gazdag lennék, akkor a pillanat tört része alatt a rendelés gombra kattintanék Eduard Locota román designer delMare fantázianevű asztalának aloldalán, úgyhogy számomra ez a lakberendezési kiegészítő "szerelem első látásra" kategóriába tartozik.

A leírás szerint egyedi és 100%-ig kézzel, prémium anyagokból készített, 3 fehér márvány lábon álló kék és zöld akrilüveg keverésével megbolondított bútor 85-180 kg súlyú, közepes, nagy, extra nagy és választható méretben rendelhető 4900-15500 euróig terjedő áron, limitált példányszámban.

A delMare kollekcióban egyébként az asztalhoz hasonló szépségű fali díszeket is készít a tervező, így a nyugtató tengerparti hangulat több helyen is visszaköszönhet a lakásban, sőt a Lumiere kollekcióban az üveg és a fa ötvözésével létrehozott gyönyörű asztali díszek közül is lehet válogatni…most is beigazolódik, hogy a világ pénze nem lenne elég, ha művészetről és designról van szó, úgyhogy egyelőre sajnos csak a megvalósításra váró álmok, beszerzésre váró tárgyak listáját bővítik az egyes darabok.

delmare02.jpg

delmare03.jpg

delmare04.jpg

delmare05.jpg

delmare06.jpg

delmare07.jpg

delmare08.jpg

delmare09.jpg

delmare10.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr158748340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása