Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ébredj a kávé(főzőóra) illatára!

Ébredj a kávé(főzőóra) illatára!

2016. június 13. - Darqo

barisieur01.jpg

Biztos vagyok abban, hogy sokan emlékeztek még Joshua Renouf brit designer remek ötletére, hiszen nálunk is nagy sikert aratott az ébresztőórával egybeépített kávé-és teafőzőgép ötlete. Tavalyelőtt még csak koncepcióként mutathattuk be nektek a szerintünk zseniális ötletet, idén pedig már arról számolhatok be, hogy Kickstarter kampány indult a megvalósítására.

A retro hangulattal megbolondított minimalista stílusú „Barisieur” az esti bekészítés (amelyet megkönnyítendő tárolórekeszeket is elhelyeztek a testben) és a kívánt ébredési időpont beállítása után már semmi dolgunk, akár nyugovóra is térhetünk, reggel pedig egy csésze kávé/tea illatára kelhetünk fel, vagy éppen a Barisieur-rel feltöltött telefonunkon nyomkodhatjuk párszor a „szundi”-funkciót.

Ha szeretnél egyet magadnak, a kampány oldalán te is beszerezheted, de kedvező árakért azért érdemes egy kicsit sietni, mert a legolcsóbbakat már elkapkodták a 2017 nyarára elkészülő kütyüből.

Még több kávéval kapcsolatos bejegyzést találtok errefelé.

barisieur02.JPG

barisieur03.gif

barisieur05.gif

barisieur06.gif

barisieur07.gif

barisieur08.gif

barisieur09.gif

barisieur10.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr618794608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása