Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ütős cipők debütáltak magyar tervezőktől - Dorko Flagship Store Opening Party

Ütős cipők debütáltak magyar tervezőktől - Dorko Flagship Store Opening Party

2016. április 06. - Darqo

dfsop01.JPG

A blog rendszeres olvasói tudják, hogy kifejezetten jó kapcsolatot ápolunk a Dorko nevű fiatal hazai ruhamárkával, mert hozzánk hasonlóan elkötelezetten támogatják a magyar művészeket és designereket. Az online megjelenés mellett, támogatásukkal kiállítások létrejötte válik könnyebbé, valamint kínálatuk rendszeres időközönként hazai tehetségek által tervezett kollekciókkal bővül.

A kezdetektől ott állunk mögöttük teljes vállszélességgel, többek közt első saját boltjukat Laci rövid beszédével és közös szalagvágással nyitottuk meg, Loyalty is Royalty kampányukban egy vakvezető kutya kiképzésében segítettünk a jelenlétünkkel, így nem volt kérdés, hogy legújabb üzletük megnyitója is kihagyhatatlan program lesz. Sajnos az elmúlt hónapok brutális történései után csak én képviselhettem a Manzárd Cafét, de ezt töretlen hittel tettem a márka iránt!dfsop02.JPG

sbt_1978.JPG

Az 1067 Budapest, Andrássy út 33-ban található üzlet designjáért az előzőhöz bolthoz hasonlóan ismét Koby felelt, aki ezúttal a fiatalos „állat vagy, ha Dorkoban jársz” hangulatot árasztó állatfejű próbababák helyett inkább a könyvek és a retro, vintage hangulat keverése mellett döntött, amivel számomra azt sugallja, hogy a Dorkoban cool, harmincas, negyvenes értelmiségi arcok járnak. Ha hozzáteszem, hogy Koby pont ebbe a kategóriába tartozik, akkor az is egyértelművé válik, hogy tökéletesen sikerült átültetni a személyiségét az enteriőrbe. Az állandóan nézelődő, néha kancsalító női szemek és alkalmanként kacérkodó száj úgy idézi meg a 80-as évek videoklipjeit, hogy közben egyfajta könnyedre és sutára, szexire hangolt 1984/Nagy Testvér parafrázissá válik, úgyhogy ügyesen jeleníti meg bennünk a hazai helyzetet a maga paranoid felhangjaival.

dfsop03.JPG

A Dorko boltokban most debütáló Koby – Xpression cipőkről hasonlóan pozitívan nyilatkozhatok. A zászlóshajónak számító Xpression – Life is my Masterpiece cipő maga az extrovertált szabadság, egy olyan személyiség, akit hidegen hagynak a konvenciók, aki bizony jó nagyban magára „tetoválja” a hitvallását, hogy mindenki lássa és szembesülhessen vele, még akkor is, ha nem mindenkinek tetszik. Ő teljes mértékben hisz abban, hogy az élete maga a mestermű és miután élete végéig magán viseli, végül legapróbb alkotóelemében is átéli ennek a spirituális gondolatnak a lényegét.

001.jpg

002.jpg

Az Xpression kollekció minden elemében fiatalos és vagány, egyes darabjait a hozzá kitalált DRK Strap tépőzárral tehetjük egyedibbé, hiszen ez az a kiegészítő, ami változatos színeivel és felirataival (amit előreláthatólag tervezni is lehet majd a későbbiek folyamán) finomhangolja az egyéniségét. Persze azok számára is kedvez az Xpression kollekció akik visszafogottabbak, különböző mintákban és színekben, sőt egészen puritán formában is elérhetőek a cipők.

A másik most debütáló cipő Rajnai „Yakira” Péter Ninja fantázianévre keresztelt cipőkollekciója. A sportos formát a felső részén átívelő szalagok, bőkezűen mért fűző teszi különlegessé és könnyen felismerhetővé. A különböző változatokat nézegetve és tapogatva az az érzés kerített hatalmába, hogy az említett kiegészítők, azok elhelyezése, feszessége, színei, mintája teszi igazán vagánnyá vagy éppen elegánssá és bölccsé a cipőket. A Ninja kollekció darabjai is egyéniségek, szintén a keleti bölcsességet képviselik, de ezt az Xpressiontől eltérően nem harsány, hanem kifejezetten visszafogott, már-már introvertált formában teszik.

003.jpg

004.jpg

Az új üzletbe persze nem csak az érdekes dekoráció vagy az két kiemelt cipőkollekció miatt érdemes ellátogatni, hanem az eddigiekhez képest bővebb Dorko kínálat, az elkövetkező hetekben, hónapokban folyamatosan érkező újdonságok, különlegességek, valamint a világmárkák miatt is.

dfsop07.JPG

dfsop04.JPG

dfsop05.JPG

dfsop08.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr158573366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása