Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Best of 2015 – Magyar művészek és designerek

Best of 2015 – Magyar művészek és designerek

2016. január 09. - Darqo

best_of_2015_magyart.jpg

Tavaly a magyar designerek, művészek is elhalmoztak minket jobbnál jobb tárgyakkal, alkotásokkal, innovatív projektekkel. A mai napon a magyART blogunkon megjelenő kedvenceinket mutatjuk meg nektek, mert szerintünk róluk mindenkinek tudnia kell.

A Download Design az egyik abszolút favorit volt a tavalyi évben, hiszen magyar designerek bútorterveit töltheted le az oldalukról, és egy átlagos bútorgyártó segítségével, a csomagolási-, szállítási-és marketing költségektől megszabadítva, olcsóbban juthatsz hozzá különböző lakberendezési kiegészítőkhöz. Katt ide a részletekért.

download_design01.jpg

Szőnyi Anna dizájner Boomerang fantázianévre keresztelt padja szerencsére nem csak külföldön aratott hatalmas sikert, hanem idehaza is egyre több figelmet kap a szabadon alakítható bútorinstalláció. Katt ide a részletekért.

anna-szonyi01.jpg

Fekete Tamás dizájner 2013-ban tarolta le a netet különleges, nyílegyenes vágást biztosító olló-koncepciójával. Olyan külföldi oldalak rajongtak a „Vector Scissor”-ért, mint például a Wired, The Washington Post vagy éppen a Design Taxi, idehaza pedig az egekbe emelte nagyjából az összes nagyobb hírportál. A sorozatgyártáshoz viszont sok-sok pénz kell. Katt ide a részletekért.

fekete_tamas_vector01.jpg

Sáfrán Anett elsőéves kerámiatervező (MOME) hallgató "Bangka" nevű köztéri beton “tálcája” elasztikus textíliába öntött újgenerációs beton anyagkísérletek révén jött létre. Katt ide a részletekért.

2.jpg

Nem lehet elégszer kiemelni, hogy mennyire rajongunk a Szakállasemberért. A tavalyi év egyik nagy felfedezettje volt a szakállápolási termékeket gyártó hazai manufaktúra. Katt ide a részletekért.

szakallasember06.jpg

A Stringbike-kal kapcsolatban is beigazolódott az az állítás, hogy egy innováció lényegét akkor értjük meg igazán, ha kézzelfogható tapasztalatot szerzünk az adott dologról. Megtapiztuk, kipróbáltuk, a lánc nélküli bringa pedig teljesen levett minket a lábainkról. Katt ide a részletekért.

stringbike01.jpg

Botos Balázs designer meglepő, izgalmas és különleges alkotásai közül bármelyiket elfogadnánk, ez az érzés nem múlt el a tavalyi évvel együtt. Katt ide a részletekért.

botos_balazs01.jpg

Szabó Dávid formatervező moduláris elemekből összeálló, tetszés szerint alakítható, különleges formavilágú, "Lepke" fantázianevű dohányzóasztala 2015 egyik nagy kedvence volt. Katt ide a részletekért.

szabo_david_lepke01.png

Juhász Ádám designer Adamlamp néven ismertté vált kreatív, karakteres, egyedi formavilággal megfűszerezett lámpakollekciója is megérdemli újra a figyelmet. Katt ide a részletekért.

adamlamp01.png

Penovác Endre festőművész világhírnevet szerzett akvarell macskáiról kétszer is beszámoltunk a tavalyi év folyamán. Nem véletlenül. Imádjuk őket! Katt ide a részletekért.

penovacs_endre_new01.jpg

Boldog Anita designer, az „AB Concrete Design” alapítója, az „Uszika” nevű betonszigettel került a figyelmünk középpontjába. Egy kis nyári hangulat sosem árt. Katt ide a részletekért.

uszika.jpg

Vági Oszkár designer külföldi blogokon nagy siker arató „Little Nest” fantázianevű elegáns cukisága tavaly ősszel a hazai olvasókat is meghódította. Katt ide a részletekért.

little_nest01.png

Kiss Miklós grafikus, dizájner az agressziót elszenvedő nők jogaiért harcol Silent Consent című projektjével. A téma nem csak 2015-ben aktuális! Katt ide a részletekért.

hungarian.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr628238678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása