Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egyedi és poénos babaruhákkal a világsiker felé

Egyedi és poénos babaruhákkal a világsiker felé

2015. december 10. - Darqo

ceylan_sahin_eker01.jpg

Amikor Ceylan Sahin Eker török grafikus, illusztrátor, festő életet adott a fiának, Timurnak, eldöntötte, hogy valamilyen kreatívabb formában örökíti majd meg a fejlődését. Saját és családja szórakoztatására csütörtökönként – merthogy ezen a napon született Timur – készített róla egy fotót az iPhone-jával a kis srác legújabb, vicces ruhájában és feltöltötte Instagram profiljára.

Aztán a megszokás egyre komolyabb formát öltött, a telefonos fotókból tükörreflexes géppel készített képekre váltott és férje is beszállt a dologba, mint művészeti vezető. Később Amerikából visszaköltöztek Törökországba, a poénos rugdalózók beszerzése azonban egyre körülményesebb lett. Ezek a lépések vezették odáig, hogy a Happy Thursdays című sorozatban saját egyedi grafikával ellátott ruhákat kezdjen készíteni Timurnak.

A képek ezzel arányosan egyre sikeresebbek lettek és egyre nagyobb figyelmet kaptak. Mára már a nagyobb művészeti és design blogok is bemutatták a cukker fotókat, amelyek közül ma mi is elhoztuk nektek a kedvenceinket.

Még több kreatív szülőről olvashattok errefelé.

ceylan_sahin_eker02.jpg

ceylan_sahin_eker03.jpg

ceylan_sahin_eker04.jpg

ceylan_sahin_eker05.jpg

ceylan_sahin_eker06.jpg

ceylan_sahin_eker07.jpg

ceylan_sahin_eker08.jpg

ceylan_sahin_eker09.jpg

ceylan_sahin_eker10.jpg

ceylan_sahin_eker11.jpg

ceylan_sahin_eker12.jpg

ceylan_sahin_eker14.jpg

ceylan_sahin_eker15.jpg

ceylan_sahin_eker16.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr888088824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása