Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ültess ceruzát, nevelj konyhakertet!

Ültess ceruzát, nevelj konyhakertet!

2015. december 08. - Darqo

sprout01.jpeg

Érdekessé és izgalmassá lehet tenni számunka és az utánunk következő generációk számára is olyan egyszerű és hétköznapi használati tárgyakat, mint például a ceruzák? A válasz, igen, még akkor is, ha egyre kevésbé használunk hagyományos írószereket.

A Michael Stausholm által kitalált és létrehívott Sprout World nevű dán cég által forgalmazott ceruza például újrahasznosítható, nem is akárhogyan. Amikor elhasználtuk, majdnem csonkig hegyeztük, nem a kukába kell dobni a maradékot, hanem földbe dugni, rendszeresen locsolgatni és várakozni, amíg kifejlődik a növényünk. A végében ugyanis különböző növénymagok találhatóak, többek között levendula, bazsalikom, napraforgó, paradicsom vagy paprika is nevelhető a segítségükkel.

A Sprout nem menti meg a világot, de egy apró kísérletet tesz azért, hogy barátságosabb legyen. Ha vásárolnál belőlük, ide érdemes kattintanod.

sprout02.jpeg

sprout03.jpg

sprout04.jpg

sprout05.jpeg

sprout06.jpg

sprout07.jpg

sprout08.jpeg

sprout09.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr808088810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása