Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A játékkedv ragályos – IKEA LATTJO kollekció / X

A játékkedv ragályos – IKEA LATTJO kollekció / X

2015. december 01. - Darqo

lattjo01.JPG

Ahogy karácsonyi IKEA-s posztunkban már jeleztük nektek, különálló bejegyzésben méltatjuk egy kicsit a LATTJO játékkollekciót, mert megérdemli. A címben olvasható szlogennel hirdeti az IKEA a játékait és esetükben nem csak üres szavakról van szó, erről saját tapasztalatot is szereztünk.

A sajtótájékoztatón lehetőségünk volt kipróbálni ugyanis az egyes darabokat, az év végi hajtás miatt érzett fáradtságot és kimerültséget pedig igen hamar feledtetni tudták velünk a fából készült logikai játékok, sőt széles mosolyt varázsoltak az arcunkra a beöltözési lehetőséget biztosító kiegészítők.

A LATTJO kollekció arra inspirál, hogy idősek és fiatalok együtt játszanak, bárhol és bármikor. Nem számít, hogy 7, vagy 97 évesek vagyunk, a kollekció egyes darabjai mindeninek szólnak. Játékok széles választékát kínálja a LATTJO, az aktív játékoktól a szerepjátékokon keresztül az egyszerű és jópofa játékokat bemutató könyvön át egy alkalmazásig, amivel akkor is együtt lehetnek a családtagok, ha éppen távol vannak egymástól.

Az abszolút kedvenc a Játsszunk együtt!-könyv, amely számtalan jópofa, könnyen elsajátítható és akár eddig ismeretlen játékot mutat be, amellyel leköthetjük a gyerekeket és persze velük együtt magunkat is. A kollekció minden darabja megérdemli a maga pár perces kis figyelmét, úgyhogy a további kiemelés helyett most inkább azt tanácsoljuk, hogy nézzétek át a posztban található képeket, és ha nektek is ugyanannyira tetszenek a látottak, mint nekünk, akkor a teljes kollekcióra is kukkantsatok rá, ide kattintva.

lattjo02.JPG

lattjo03.JPG

lattjo04.JPG

lattjo05.JPG

lattjo06.JPG

lattjo07.JPG

lattjo08.JPG

lattjo09.JPG

lattjo10.JPG

lattjo11.JPG

lattjo12.JPG

lattjo13.JPG

lattjo14.JPG

lattjo15.JPG

lattjo16.JPG

lattjo17.JPG

lattjo18.JPG

lattjo19.JPG

lattjo20.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr278108016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása