Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy biztos pont karácsonykor  – IKEA karácsonyi kollekció 2015 / X

Egy biztos pont karácsonykor – IKEA karácsonyi kollekció 2015 / X

2015. november 27. - Darqo

image1.JPG

Hihetetlen, hogy idén még csak kettőt pislogtunk és máris itt van a karácsony. Erre akkor eszméltünk, amikor megkaptuk a meghívót az IKEA karácsonyi kollekciójának bemutatójára. Örömmel mondtunk igent a részvételre.

A Brody Studios-ba voltunk hivatalosak, ahol természetesen tökéletes IKEA-s karácsonyi hangulat fogadott minket. Imádjuk, hogy minden évben sikerül ugyanezt az érzést kiváltaniuk belőlünk, és mindig lehet rájuk számítani, ha ünnepi dekorációról és kiegészítőről van szó.

image3.JPG

A kulináris élvezetekkel és egy felnőtt játszószobával is megfűszerezett rövid sajtótájékoztató inkább a vizualitásra és az élményekre helyezte a hangsúlyt, mintsem a szövegre. Idén egyébként kétféle – hagyományos-nosztalgikus és északi világos – stílusú ünnepi dekorációból válogathatsz az áruházakban. Az előbbivel visszaugrunk az időben, ahol a régi és az új találkozását a varázslatos kastélyok és merész, sötét tónusok inspirálták. A szezon másik hangsúlyos stílusa az északi világos, amelyre a váratlan és szeszélyes, mégis egyszerű és dekoratív téli hangulat jellemző. A fényes és matt felületek kombinálásával, világos fa és pasztellszínek használatával újszerű és személyes téli dekorációt alakíthatsz ki az otthonodban.

image4.JPG

Azt is mindenképpen fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a karácsonyi kollekció egyes darabjai vészesen fogyóban vannak, olyannyira, hogy a helyszín feldíszítése is nehéz vállalkozás volt az IKEA lakberendezői számára.

image6.JPG

Ezen egyébként egyáltalán nem lepődtünk meg, kevés olyan tárggyal találkoztunk az este folyamán, amit semmiképpen sem fogadnánk el a lakásunkban, úgyhogy azt javasoljuk, hogy látogassatok el mihamarabb valamelyik áruházba, mert egyáltalán nem biztos, hogy a kiszemelt kedvenc kapható lesz egészen karácsonyig.

image7.JPG

A játszószobáról és az itt bemutatott ultramenő játékokat, az új LATTJO kollekciót egy külön posztban mutatjuk majd meg nektek nemsokára, mert megérdemli, de persze szokásunkhoz híven a dekorációk között talált kedvenceinket most is elhoztuk nektek (katt a nevekre bővebb információkért, árakért). (A teljes kollekciót itt meg tudjátok nézni.)

VINTER bögre

ikea_kari_2015_05.JPG

VINTER 2015 gyertyatartó

ikea_kari_2015_06.JPG

VINTER 2015 lábtörlő

ikea_kari_2015_07.JPG

STRÅLA dísz égősorhoz

ikea_kari_2015_08.JPG

STRÅLA függőlámpa

ikea_kari_2015_09.JPG

STRÅLA függőlámpa, fém, csillag forma

ikea_kari_2015_10.JPG

VINTER 2015 pohár

ikea_kari_2015_11.JPG

VINTER 2015 dekorációs készlet

ikea_kari_2015_12.JPG

STRÅLA asztali dekoráció

ikea_kari_2015_13.JPG

VINTER 2015 pezsgőspohár

ikea_kari_2015_14.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr518107936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása