Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Design hangszórók nyárra, avagy érezd a Mojo-t

Design hangszórók nyárra, avagy érezd a Mojo-t

2015. július 09. - Darqo

mojo01.png

Tavaly nyáron éreztem először azt, hogy nincs kedvem cipelni a hangfalakat a hosszú hétvégés bulira, úgyhogy valami egyszerűbb, könnyebb, hangminőségben is jó és árban is elfogadható megoldást kerestem. Egy picike, dundi bluetooth hangszóró képében megtaláltam a tökéletes társat, aki végigkísért az összes szabadtéri eseményen.

A vele átélt pozitív élmények hatására aztán figyelni kezdtem a témában megjelenő híreket, újdonságokat, de persze nem azért, hogy megcsaljam a dundi barátot, egyszerűen csak érdekelni kezdett a dolog. Aztán szembe jött velem a Mojo márka, amely most próbál betörni a hazai piacra, én pedig szerelembe estem a kétfajta hangszórójukkal, első körben a külsejük miatt.

Az elmúlt hetekben lehetőségünk adódott kipróbálni és tesztelni a Mojo Slim és a Mojo Buzz fantázianevű változatokat, amelyekről mindent figyelembe véve azt tudom elmondani, hogy nem lesz nehéz belopniuk magukat mások szívébe sem.

mojo03.JPG

mojo04.jpg

A Slim egyszerű, elegáns és természetesen a nevéhez illően vékony, akár egy zsebben is elfér a kis habkönnyed, egy darabba öntött alumínium teste, a kinézetéhez pedig a tudása is hasonlít, a hangzása letisztult, gyönyörűen tolja az éles hangokat. A leírás szerint egyetlen töltéssel 10 órán át képes a kedvünkben járni, amit még nem sikerült letesztelni a folyamatos pörgés miatt, de egy délelőttöt simán kibír, sőt napok múlva sem sírdogál az akksija.

mojo02.jpg

A Buzz vidám, testes formájához strapabíró, fröccsenő víz-, ütés-és porálló burkolat jár, a hangzása pedig tökéletesen passzol a külsejéhez, hiszen a mély, testes hangok dominálnak. A narancs gyönyör állítólag 8 órát bír ki egyetlen töltéssel, amit szintén csak egy délelőttös teszten próbálgattam idáig, de a 4-5 órás nyüstölést ő is kiválóan bírja, illetve szintén hosszú ideig nem igényli az újratöltést. A Buzz limitált verziójához egyébként olyan zenekarok, zenészek adták a nevüket, mint például a Halott Pénz, Brains vagy a Well Hello.

mojo05.png

mojo06.png

Ha döntenem kellene, hogy melyiket válasszam, nehezen menne, és ez most nem csak egy nyamvadt promószöveg. Tényleg nehéz a választás, mert mind a két változat hozza az elvárható teljesítményt, az egyik számnál a Slim volt a kedvenc, a másiknál a Buzz. A letisztult Slim a külsejével és a kristálytiszta magas hangjaival, a dundus kis Buzz pedig a zsíros mély hangjaival vett le a lábaimról. A leendő vásárlóknak is ezek között kell ingázni. Ha tehetném, egybegyúrnám a két változatot...de mivel nem lehet, egy hajszállal, de tényleg csak ennyivel a Buzz a nyertes...és most vérzik a szívem a Slimért...

mojo07.jpg

mojo08.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr37603756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása