Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Könnyed játék a nyár italával - Fütyülős Epres Rozé

Könnyed játék a nyár italával - Fütyülős Epres Rozé

2015. július 03. - Darqo

zwack_futyulos01.jpg

Miután a mai napig emlékezetes élményként tartjuk számon a májusi Zwack túrát, ezen belül is a két tulajdonos, Zwack Izabella és Zwack Sándor elképesztően kedves és közvetlen személyiségét, így nem volt kérdés, hogy örömmel adunk hírt egyik legújabb kezdeményezésükről, amely egy - a Fütyülős új ízéhez, az Epres Rozéhoz kapcsolódó - Instagram játék.

A Fütyülős Epres Rozé képében a végtelen lehetőségekkel, élményekkel, kikapcsolódással teli nyárhoz kívánnak hű és hűsítő társat adni számunkra, a hangulatfokozáshoz pedig egy egyszerű és jópofa játékot indítottak június 22-i kezdettel. A 4 héten át tartó Instagram játékban nincs más teendő, mint a naponta megadott nyári témákra fotókkal reflektálni, a képekre rátagelni a @futyulos_zwack-ot, valamint feltüntetni az #epresroze hashtaget. Így részt lehet venni a sorsoláson, ahol EFOTT vagy CAMPUS fesztivál jegyek találnak gazdára 2×2 fő részére, de az is előfordulhat, hogy egy palack Fütyülős Epres Rozéval lepnek meg!

Ha nem nyersz a képeiddel, akkor is történhet még veled valami izgalmas, hiszen augusztusban a beküldött legjobb fotókból összeállítják az idei nyár hivatalos aftermovie-ját, amelybe bárki bekerülhet! Nem rossz ajánlat, nem gondoljátok? :)

Bővebb információt a játékról a márka Instagram (https://instagram.com/futyulos_zwack/) és Facebook (https://www.facebook.com/futyulos) oldalán találhattok.

zwack_futyulos02.jpg

zwack_futyulos03_1.jpg

zwack_futyulos04.jpg

zwack_futyulos05.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr947591066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása