Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ébredj a kedvenc illatodra!

Ébredj a kedvenc illatodra!

2015. június 21. - Darqo

sensorwake01.jpg

Guillaume Rolland, egy 17 éves francia srác megunta, hogy nehezen tud reggelente felébredni, úgyhogy nem átlagos tinédzser módjára feltalálta a számára tökéletes megoltást, az illatokkal ébresztő digitális órát.

A dologra sokan felkapták a fejüket, tavaly például a Google Science Fair-en a „TOP15 világmegváltoztató találmány” közé választották, majd egy csapat is köré gyűlt és az idehaza is jelenlévő svájci élelmiszer ipari óriás, a Givaudan is beállt a projekt mögé.

A SensorWake nevű ébresztőóra állítólag különböző választható illatokkal (például kávé, csoki, croissant, barack, óceán, pénz, kinek mi az ébresztőerejű illat, ugye?!) gyengéden, de mégis hatékonyan ébresztget, mármint amikor majd kereskedelmi forgalomba kerül, mert egyelőre még csak a brutálisan sikeres Kickstarter kampány folyik a megvalósításért. Kellene?

sensorwake02.jpg

sensorwake03.jpg

sensorwake04.jpeg

sensorwake05.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr907533844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása