Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ausztrál művész a rézcsövek, kulcsok és aprópénz védőszentje

Ausztrál művész a rézcsövek, kulcsok és aprópénz védőszentje

2015. május 29. - Darqo

moerkey01.jpg

Az újrahasznosítással kapcsolatos lehetőségeink tárházából már számtalan remek lehetőséget mutattunk meg nektek a blog indulása óta eltelt 5 és fél év alatt, de még mindig és megunhatatlanul jó rácsodálkozni egy-egy jópofa megoldásra.

Az elmúlt napokban például Michael Moerkerk-nak sikerült elérnie ezt a hatást nálam, újrahasznosított kulcsokból felépített szobraival. Az ausztrál művész, aki egyébként Moerkey néven publikálja az alkotásait, akkor indult el ezen az úton, amikor egyszer rávette magát, hogy kitakarítsa a fészerét és a tisztogatás közben rengeteg remek, egyébként kidobásra ítélt, de felhasználható alapanyagra bukkant.

Rézcsőkarikákból, talált aprópénzből és kulcsokból formázza és forrasztja az egyedi szobrokat, amelyeket meg is lehet vásárolni Etsy boltjában. Ha érdekel, ide érdemes kattintanod.

moerkey02.jpg

moerkey03.jpg

moerkey04.jpg

moerkey05.jpg

moerkey06.jpg

moerkey07.jpg

moerkey08.jpg

moerkey09.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr807473688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása