Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Dohányzóasztal, ami labirintus

Dohányzóasztal, ami labirintus

2015. május 19. - Darqo

labyrinth_table01.jpg

Benjamin Nordsmark dán művész, bútortervező és asztalos szereti továbbgondolni a lakberendezési kiegészítők hagyományos formavilágát, hozzáadni a szokványoshoz valami pluszt, valami meglepőt, vicceset.

A Labyrinth Table fantázianevű, díjnyertes, letisztult, minimalista dohányzóasztalba például egy játékot, pontosabban egy labirintust épített bele, mágnessel mozgatható figurákkal. Ahogy a képeket és a videót elnézem, sajnos a miniemberek sosem szabadulhatnak a labirintusból, de nem is ez volt a célja a tervezőnek. Sokkal inkább szeretné elérni azt, hogy az asztalhoz ülők között valami interakció alakuljon ki, próbálkozás, közös gondolkodás, beszélgetés.

A magam részéről inkább szórakozóhelyek tökéletes bútordarabját látom benne, mintsem a nappalik ékkövét. A folyamatosan cserélődő, mindig meglepődő új vendégek néhány fotó elkészítése után valószínűleg úgyis letennék az okoskütyüiket és felfedeznék az előttük álló furaságot a benne rejlő lehetőségekkel együtt.

labyrinth_table02.jpg

labyrinth_table03.jpg

labyrinth_table04.jpg

labyrinth_table05.jpg

labyrinth_table06.jpg

labyrinth_table07.png

labyrinth_table08.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr997453592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása