Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kütyütöltő dizájnkollekció az IKEA-tól / X

Kütyütöltő dizájnkollekció az IKEA-tól / X

2015. május 06. - Darqo

ikea_qi_01_resize.jpg

Amikor az IKEA megkeresett minket, hogy van-e kedvünk tesztelni az új, vezeték nélküli töltőegységeket magukba foglaló lakberendezési kiegészítőket, azonnal igent mondtunk a lehetőségre. Hamarosan meg is érkezett a csomag, amelyben egy SELJE éjjeliszekrény és egy VARV asztali lámpa volt található.

Az egyszerű összeszerelés után azonnal megtalálták a helyüket a lakásban, és mint mindig, most is eszünkbe jutott az a gondolat, hogy bizony az IKEA nagyon ügyesen oldja meg azt a kihívást, hogy termékeik nagyjából minden lakásba könnyen beilleszthetőek legyenek. Az egyszerű, letisztult, elegáns, fiatalos formák és színek az otthonuk stílusától függetlenül hamar asszimilálódnak a környezetükhöz vagy éppen új központi elemekként dobják fel a hangulatot.

ikea_qi_02_resize.jpg

Az IKEA vezeték nélküli töltőkollekcióját a „Home Smart” nevet viselő, hosszú távú stratégia részeként alakították ki, amellyel a cég új, előremutató fejlesztések során szeretné szebbé tenni az emberek mindennapjait az otthonaikban. A vezeték nélküli töltőkollekció fejlesztéséhez új, de a piacon már elérhető technológiát alkalmazott annak érdekében, hogy az emberek otthoni vagy munkahelyi környezetében felmerülő, a konnektorokkal és helyhez kötött, vezetékes töltőkkel kapcsolatos elvárásainak megfeleljen. Nálunk ezt az lécet simán átugorják, a hozzánk beköltöző darabok pöpecül teszik a dolgukat.

ikea_qi_03_resize.jpg

Sok okostelefon megfelel a vezeték nélküli töltési szabványnak (Qi) (a telefonok listájáért katt ide), de néha ezt aktiválni kell a telefon beállításainál. Más mobiloknál viszont különleges hátlapra van szükség ahhoz, hogy tölthetők legyenek. Az IKEA azzal is kedveskedik a vásárlóknak, hogy a nagyobb mobilgyártók (Apple, Samsung) gyakran használt típusai közül néhány számára forgalomba hozta a saját, töltésre alkalmas tartóit is. Remélhetőleg ez a kollekció is gyarapodni fog!

ikea_qi_04_resize.jpg

Azt még mindenképpen szeretnénk kiemelni, hogy a végtelenül idegesítő kábelrengeteget egészen könnyen felszámolhatjuk a szóban forgó kiegészítőkkel, ráadásul az IKEA olyan alternatívát nyújt velük, amivel elegánsan oldhatjuk meg a konnektorok közelében sajnos földre kényszerített kütyüink problémáját is.

ikea_qi_05_resize.jpg

Egy szó mint száz, kipróbálásra, tesztelésre, szeretgetésre alkalmasnak találjuk az egész kezdeményezést és a kollekcióban található kiegészítőket. Olyan sokféle tárgy található az új dizájnkollekcióban, hogy felsorolni is nehéz lenne, ezért inkább arra buzdítunk titeket, hogy erre a linkre kattintva nézzétek át a teljes kollekciót.

ikea_qi_06_resize.jpg

ikea_qi_07_resize.jpg

ikea_qi_08_resize.jpg

ikea_qi_09_resize.jpg

ikea_qi_10_resize.jpg

ikea_qi_11_resize.jpg

ikea_qi_12_resize.jpg

ikea_qi_13_resize.jpg

ikea_qi_14_resize.jpg

ikea_qi_15_resize.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr177429170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása