Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Újabb képeslapok a hangyáknak

Újabb képeslapok a hangyáknak

2015. április 30. - Darqo

potluck_100_01.jpg

Ahogy korábban írtuk, Lorraine Loots művésznő nem kevesebbre vállalkozott 2013 első napjaiban, minthogy 1 éven keresztül minden nap miniatűr, de végtelenül aprólékosan megfestett képekkel örvendezteti meg az embereket. Két évvel ezelőtt Fokváros (Lorraine szülövárosa), az akkori "design főváros" volt a téma központja, a projekt sikerén felbuzdulva pedig úgy döntött, hogy idén új sorozatba kezd.

Az év elején indított "Potluck 100"-ban még nagyobb kihívás elé állította magát, hiszen a hétvégét leszámítva minden nap különböző témakörökben jelentet meg újabb festményeket az Instagramos profilján. A korábbiakhoz hasonlóan most is napi 4-5 órát tölt a miniatűrök elkészítésével.

Az összesen 25 hétig tartó projektben a Microcosm Mondays az Univerzumba kalauzolja el a nézőt, a Tiny Tuesdays könyvborítókat sorakoztat fel, a Fursdays állatokat mutat be, a Free Fridays pedig olyan témákat, amihez éppen kedve van a festőnek.

potluck_100_02.jpg

potluck_100_03.jpg

potluck_100_04.jpg

potluck_100_05.jpg

potluck_100_06.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr647415010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása