Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Képeslapok hangyáknak

Képeslapok hangyáknak

2014. október 06. - Darqo

Lorraine Loots01.jpg

Lorraine Loots művésznő nem kevesebbre vállalkozott 2013. január 1-jén, minthogy minden nap készít egy festményt, ami alig nagyobb, mint egy pénzérme. Manapság mindez persze nem lenne annyira figyelemfelkeltő, ha az elhatározás mellett nem lenne elképesztően tehetséges és kitartó is egyben a Fokvárosban élő és alkotó festő.

A napi átlag 4-5 órát igénybe vevő munkafolyamat alatt hihetetlenül részletgazdagon kidolgozott miniatűrök készülnek az eredetileg 1 évesre tervezett, de a sikeren felbuzdulva azóta is újabbnál újabb festményekkel gazdagodó, vicces nevű „365 Postcards for Ants” projektben. A 2013-as „termésből” idén januárban Fokvárosban, majd Johannesburgban kiállítást is rendeztek, amelynek végén az egyébként megvásárolható festményeket a boldog tulajdonosaik hazavihették.

Idén a művésznő szülővárosa, Fokváros a körbejárt témakör, miután ebben az évben Fokváros a „design fővárosa” (A Dél-afrikai Köztársaság fővárosa – Torino, Szöul és Helsinki után – a negyedik, amely elnyerte ezt a fontos feladatot a kétévente meghirdetésre kerülő pályázaton, valamint az első város az afrikai kontinensről, amelyet jelöltek erre a címre. Erről bővebben itt olvashatsz.). Az idei festményekből természetesen szintén lehet vásárolni (akár képeslap formájában is), valamint 2015 januárjában ismét egy nagyszabású kiállítás keretén belül tekinthetik meg az érdeklődők az alkotásokat (és vehetik át őket a tulajdonosaik).

Lorraine Loots02.jpg

Lorraine Loots03.jpg

Lorraine Loots04.jpg

Lorraine Loots05.jpg

Lorraine Loots06.jpg

Lorraine Loots07.jpg

Lorraine Loots08.jpg

Lorraine Loots09.jpg

Lorraine Loots10.jpg

Lorraine Loots11.jpg

Az idáig elkészült összes alkotást megnézhetitek errefelé.

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr206741573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása