Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Új őrület a láthatáron: jönnek a hangszobrok!

Új őrület a láthatáron: jönnek a hangszobrok!

2015. április 29. - Darqo

reify01.jpg

Tinédzserként képesek voltunk a barátaimmal hosszasan ücsörögni a Winamp zenékhez generált vizualizációit bámulva, úgyhogy egyből felcsillant a szemem, amikor megláttam a Reify nevű amerikai cég ötletéről szóló bejegyzést.

Az Allison Wood alapító, vezérigazgató és csapata által létrehozott szoftver és a 3D nyomtatás segítségével ugyanis a különböző zenei hangok által generált vizualizációkat lehet kézzelfogható formában, műanyagba vagy bronzba öntve viszontlátni. A lenti videó ráadásul azt sejteti, hogy a kinyomtatott hangszobor egy mobilapplikáció segítségével újra és újra „lejátszható”, bár azt pontosan nem derült ki, hogy hogyan.

Remélhetőleg a koncepció a későbbiek folyamán odáig fejlődik, hogy a felhasználók a kedvenc dalaik részleteit két kattintással az otthonukból is megrendelhetik...Még több hangszobrot találtok errefelé.

reify02.jpg

reify03.jpg

reify04.jpg

reify05.jpg

reify06.jpg

reify07.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr667373274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása