Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

BRÉKING!!! Amiben fix, hogy jobban teljesítünk például a briteknél...!

BRÉKING!!! Amiben fix, hogy jobban teljesítünk például a briteknél...!

2015. április 15. - Mocca

focus_area_left2.jpg

Hatalmas lelkesedésre talált a hazai diákok körében az Electrolux Design Lab verseny 2015-ös témakiírása. Kétszer annyian regisztráltak itthonról, mint tavaly, így idén az 1500 fős mezőnyben összesen 40 diákunk sikeréért izgulhatunk!

Ezzel az egy főre jutó Design Lab nevezők számát tekintve, több mint öt kört vertünk az Egyesült Királyságra, ahonnan a ~64 millióból 50 pályázó jelentkezett!

 

A nemzetközi formatervezési pályázat hagyományaihoz híven az Electrolux a jövő tervezésére hívta a fiatal tervezőket, akik ezúttal a gyerekeknek, családoknak szóló ötletekkel pályázhattak. 

 

Az Electrolux Design Lab nemzetközi formatervezői pályázatra a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME), a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME), a Miskolci Egyetem (ME), a Nyugat-magyarországi Egyetem (NyME), a Budapesti Kommunikációs Főiskola (BKF) és a Pécsi Tudományegyetem (PTE) 40 diákja jelentkezett. Az Electrolux május 6-án jelenti be, hogy a magyar és nemzetközi pályázók közül kik jutottak be a legjobb 100 közé, és így kik kapnak lehetőséget arra, hogy a nagyközönségnek is bemutatkozzanak.

 focus_area_right2.jpgA Design Lab versenyen az Electrolux évről évre arra kéri a pályázókat, hogy olyan tervekkel nevezzenek, amelyek a jövő kihívásaira választ adva egészségessé, fenntarthatóvá és inspiráló környezetté tehetik otthonainkat. A téma viszont minden évben más, így az idén 13. alkalommal meghirdetett pályázat „Egészséges, Boldog Gyerekek” címmel a gyerekeknek és családoknak szóló ötleteket várt a pályázóktól. A téma számos tervező fantáziáját megmozgatta, így Afganisztántól kezdve Kínán és Perun át egészen Ukrajnáig, közel hatvan országból mintegy 1500 pályázó nevezett a versenyre.

blog_1500_dl2015_healthyhappy2-1024x1024.jpg

A nevezések beküldését követően a Design Lab verseny szakaszokban zajlik. A Top100 pályamű felkerül a verseny weboldalára, az alkotók pedig az Electrolux szakértői által megadott szempontok szerint továbbfejleszthetik terveiket. Az egyes szakaszokban a zsűri és a közönség szavazata dönt majd a továbbjutókról. A verseny végén a pályázat nyertese 10 000 euró jutalom mellett hat hónapos fizetett gyakornoki állást kap az Electrolux globális tervezőközpontjában. A 2. helyezett 6000, a 3. helyezett 4000 euró jutalomban részesül. A versenyen a közönség is kiválaszthatja kedvencét: a közönségdíjas pályázót 2000 euróval jutalmazza az Electrolux.

 

További információ az Electrolux Design Lab versenyről:

Design Lab weboldal:electroluxdesignlab.com

Facebook: facebook.com/ElectroluxAppliances

Twitter: twitter.com/Electrolux

Flickr: flickr.com/photos/electrolux-design-lab

Pinterest: pinterest.com/electrolux

Instagram: Instagram.com/electrolux

 

és a továbbiakban is, itt a Manzárdon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr647370948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása