Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

60 ezer dizájnerméh és a teáskanna

60 ezer dizájnerméh és a teáskanna

2015. március 27. - Darqo

libertiny_thousand_years01.jpeg

A képeken látható méhsejtrácsból formázott teáskanna nem annyira nagyszabású, mint anno 2010-ben a Jézust formázó szobor, de arra mindenképpen jó, hogy újra felhívja a figyelmet a tervezőre. A különleges kanna Tomáš Gabzdil Libertiny szlovák születésű, Hollandiában élő és dolgozó designer alkotása, aki mint korábban is írtuk, különös fétissel rendelkezik a méhekkel kapcsolatban.

Tulajdonképpen társtervezőként/építészként alkalmazza őket, hiszen az egyes alkotásokat ők öltöztetik fel végleges „ruhájukba”. A Design Academy Eindhoven-en végzett művész ezúttal holland méhészek segítségével és 60 ezer méhet bírt rá arra, hogy a teáskannát szépen feldíszítsék.

A Thousand Years fantázianevű szobor egyébként a high-end ezüst ékszer-, étkészlet-és kiegészítőgyártó francia Christofle manufaktúra számára készült. A folyamatról egy látványos videót is találtok a poszt végén.

libertiny_thousand_years02.png

libertiny_thousand_years03.png

libertiny_thousand_years04.png

libertiny_thousand_years05.png

libertiny_thousand_years06.png

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr737224867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása