Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Optikai illúzióval fűszerezett ebédek

Optikai illúzióval fűszerezett ebédek

2015. február 27. - Darqo

trick_mat01.jpg

Több mint 4300 poszt témáját nehéz fejben tartani, de ha jól emlékszem, tányéralátétekről a blog indulása eltelt 5 év alatt egyetlen egyszer sem írtunk. Akárhogy is van, most eljött egy ilyen pillanat, mert a vicces lakberendezési kiegészítők gyártására specializálódott japán A.P.Works design stúdió sok más blogger és nagyobb oldal szerkesztőjének szíve mellett a miénket is elrabolta.

Az anyagában teljesen átlagos textil az ötletes, nyomott mintázatnak köszönheti váratlanul nagy sikerét. Az optikai illúzió azt a hatást kelti, mintha rácsozat az evőeszközök és a tányér súlya alatt hajlott volna meg. A „Trick Mat”, a weboldalukon található többi kütyühöz hasonlóan csak mintadarab, kereskedelmi forgalomba (remélhetőleg csak egyelőre) nem került.

trick_mat02.jpg

trick_mat03.jpg

trick_mat04.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr57171409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása