Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A hónap cukisága: szalvétagyűrű állatkert

A hónap cukisága: szalvétagyűrű állatkert

2015. február 24. - Darqo

wishlist-napkin-zoo01.jpg

A tervezők olyan apró, háztartásban használatos tárgyaknak, kiegészítőknek is képesek új értelmet adni, mint például a szalvétagyűrűk. A legjobb bizonyítékot erre idén februárban a Tel Aviv-i Wishlist Design szolgáltatja, akik rajtcél győzelemmel azonnal a képzeletbeli cukiság-listánk első helyeinek egyikére röpítették magukat ebben a hónapban.

Ötletük rémségesen egyszerű, az unalmas szalvétagyűrűket apró állatfülekkel dobták fel, amik a szalvétára húzva valami játékbaba hajráfjaira hasonlítanak. Az Ototo számára készített „Napkin Zoo” kollekcióban egyelőre három változattal, maci és nyuszi fülekkel, valamint szarvasaganccsal találkozhatunk. Ha szeretnétek vásárolni belőle, ide kattintsatok.

wishlist-napkin-zoo02.jpg

wishlist-napkin-zoo03.jpg

wishlist-napkin-zoo04.jpg

wishlist-napkin-zoo05.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr227157705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása