Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Január kedvence: 3 az 1-ben könyvespolc

Január kedvence: 3 az 1-ben könyvespolc

2015. január 26. - Darqo

lililite01_resize.jpg

A blog rendszeres olvasóinak nem írok újat azzal, hogy mindig is nagy rajongója voltam a praktikus, több funkciót is magába foglaló designtárgyaknak, január kedvence pedig a „LiliLite” képében jött velem szembe a közelmúltban.

A díjnyertes Thijs Smeets holland designer által alapított Studio Smeets Design neve alatt forgalomba hozott letisztult és elegáns lakberendezési kiegészítő legalább három funkciót magába foglal: könyvespolcként, könyvjelzőként és olvasólámpaként használható. A Szöultól Hamburgig, Amszterdamtól New Yorkig elismert, foglalkoztatott és rendszeresen kiállító tervező rétegelt lemez és energiatakarékos LED-es világítás felhasználásával készítette el a polcot.

A LiliLite lámpáját az éppen aktuális könyv ráhelyezésével és levételével tudjuk ki-be kapcsolgatni, de remélhetőleg a poénos változat mellett hagyományos villanykapcsolóval ellátott verzióban is kapható. Ha szeretnél magadnak egyet 119 eurós áron, ide érdemes kattintanod.

lililite02_resize.jpg

lililite03_resize.jpg

lililite04_resize.jpg

lililite05_resize.jpg

lililite06_resize.jpg

lililite07_resize.jpg

lililite08_resize.jpg

lililite09_resize.jpg

lililite10_resize.jpg

lililite11_resize.jpg

lililite12_resize.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr47073445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása