Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tizenkét karácsonyi szakáll

Tizenkét karácsonyi szakáll

2014. december 19. - Darqo

christmas_beard01.jpg

Stephanie Jarstad amerikai fotós úgy gondolta, hogy a Movember szellemiségét átviszi decemberre is, és mivel ez a hónap már általában amúgy is a karácsonyi készülődés jegyében telik, a szakállakkal pedig jókat lehet játszadozni, ezért karácsonyi dekorációs szakállakkal próbálja meg felhívni a figyelmet a prosztatarák veszélyeire és az egészséges életmód fontosságára.

A Movember nevű, kis hazánkban is egyre elterjedtebb nemzetközi kezdeményezés lényege, hogy a vállalkozó kedvű férfiak a novemberi hónapban megnövesztik a bajszukat, amellyel arra szeretnék rávenni a férfi társaikat, hogy többet törődjenek az egészségükkel (is).

A művésznő Etsy boltjában képeslapot, plakátot is vásárolhattok a karácsonyi sorozatból, valamint egy vicces szakállakkal telepakolt 2015-ös naptárat is találtok. A legjobb az egészben, természetesen azon kívül, hogy tudatosságra ösztönöz az egészségünkkel kapcsolatban, hogy bármilyen szakállas pasi megcsinálhatja otthon ugyanígy arcának ékességét (a hölgyek a hajukkal is próbálkozhatnak).

christmas_beard02.jpg

christmas_beard03.jpg

christmas_beard04.jpg

christmas_beard05.jpg

christmas_beard06.jpg

christmas_beard07.jpg

christmas_beard08.jpg

christmas_beard09.jpg

christmas_beard10.jpg

christmas_beard11.jpg

christmas_beard12.jpg

via: bored panda

Csak szólunk, MANZÁRD DISKO dechúsz...!4!! Bulika infóért kattanj a képre!

manzárd event.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr536991067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása