Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy művész és a lebegő Covent Garden esete

Egy művész és a lebegő Covent Garden esete

2014. november 25. - Darqo

alex-chinneck01.jpg

Alex Chinneck brit művész és designer meglepő építészeti illúzióiról híresült el. Valószínűleg sokan összefutottatok már a fordított házakról, lecsúszott homlokzatról szóló bejegyzésekkel, a Facebookon mi is rendszeresen beszámolunk róluk, a közelmúltban pedig egy olyan ötlettel rukkolt elő, ami mindenképpen külön blogos bejegyzést érdemel.

A képeken látható Take My Lightning But Don't Steal My Thunder című illúzió azt a hatást kelti, mintha a ház középéből kihasítottak volna egy darabot, a felső rész pedig valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag a levegőben maradt volna.

A londoni Covent Garden előtt felépített és októberben kiállított optikai csalódás a 184 éves vásárcsarnok főbejáratának eredeti változatát ábrázolja, és azon kívül, hogy a tökéletes hatás kedvéért egy fém keretre helyezték rá a jobbára hungarocellből készített felső részt, nem sokat árulnak el a „lebegés” mikéntjéről.

alex-chinneck02.jpg

alex-chinneck03.jpg

alex-chinneck04.jpg

alex-chinneck05.jpg

alex-chinneck06.jpg

alex-chinneck07.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr106928011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása