Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tökös T-Rex szobor Halloweenra

Tökös T-Rex szobor Halloweenra

2014. október 31. - Darqo

pumpkin t-rex01.jpg

Miután sokakkal ellentétben nekem még mindig nincs gondom a Halloweennal, nem szakítom meg a tendenciát, hogy minden évben ezen a napon valami tökös poszttal jelentkezem. Ha másért nem is, a bemutatásra kerülő művészek és alkotásaik miatt mindig szeretitek az ilyen bejegyzéseket, és szerintem a mostanival sem fogok csalódást okozni nektek.

Chris Vierra amerikai szobrász, a Villafane Studios alapítója, rendszeres szereplője a Halloween sorozatunknak, aki idáig mindig képes volt levenni minket a lábainkról tökszobraival. Ez történt most is...a tökmániás művész idén szeptember 25-én például a Field Station: Dinosaurs szórakoztató park látogatóit örvendeztette meg a képeken látható, mérhetetlen aprólékossággal kifaragott T-Rex fejjel.

Ha még több tökszobrot nézegetnétek, ide érdemes kattintanotok.

pumpkin t-rex02.jpg

pumpkin t-rex03.jpg

pumpkin t-rex04.jpg

pumpkin t-rex05.jpg

pumpkin t-rex06.jpg

pumpkin t-rex07.jpg

pumpkin t-rex08.jpg

pumpkin t-rex09.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr516816881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása