Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gigateknős fémhulladékból

Gigateknős fémhulladékból

2014. szeptember 30. - Darqo

Teknős Ono Gaf01.jpg

A Manzárd Café rendszeres olvasói pontosan tudják, hogy mennyire rajongok a különböző újrahasznosított tárgyakból összeszerelt, felépített szobroknak, úgyhogy azon sem lepődnek majd meg, hogy ma ismét egy ebben a szellemben elkészített hatalmas teknősbékáról lesz szó néhány gondolat és pár fotó erejéig.

Sumarsono, ismertebb nevén Ono Gaf indonéz festő, szobrász legutóbbi alkotása fémhulladékok felhasználásával, aprólékos összeillesztésével, ragasztásával, hegesztésével nyerte el végleges formáját. A 60-as éveit taposó művész nem úri passzióból, magamutogatásból, trendiségből kezdte használni alkotásihoz a mások által hulladéknak minősülő tárgyakat, sokkal inkább a szegénység és az ebből kifejlődő, élettel és a művészettel szembeni alázat terelgeti ezen az úton, immár több évtizede. Tiszteletre méltó!

Ha bővebben is olvasnál Ono Gaf életéről és munkásságáról, ide érdemes kattintanod. A posztban látható fotókat Gina Anderson készítette.

Teknős Ono Gaf02.jpg

Teknős Ono Gaf03.jpg

Teknős Ono Gaf04.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr776705791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása