Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ne bízz a médiában!

Ne bízz a médiában!

2014. szeptember 08. - Darqo

Bordallo media01.jpg

Artur Bordalo aka Bordalo II portugál művész korábban játékosan átcicomázott vonatsíneivel szerepelt nálunk egészen nagy sikerrel. Párhuzamosan futó, folyamatban lévő projektjei mellett (amelyek közül a vonatsínes móka is csak egy egyik) arra is volt ideje idén nyáron, hogy egy kicsit beszóljon a médiának.

Ehhez nem volt másra szüksége, mint különböző méretű kukákra, amelyeknek az egyik oldalát tévéképernyőre, illetve okostelefonra festett átlátszó panelekkel helyettesítette. Talán nem kell külön elemezgetnem, hogy a szeméttel töltött, közterekre kihelyezett „Don't trust the media” című vicces és elgondolkodtató installációval mit is akar pontosan üzenni a művész, hiszen elég egyértelmű.

Bordallo media02.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr326655075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása