Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Száguldozz raklapon!

Száguldozz raklapon!

2014. augusztus 29. - Darqo

pallet01.jpg

A bringák, rollerek és társaik már nem feltétlenül ösztönöznek minket, hogy új, alternatív és környezetbarát módját válasszuk a városi közlekedésnek, Tomáš Moravecnek azonban sikerült valami olyat kitalálnia, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni!

A cseh művész 2008-ban az „Pallet” című projekt keretén belül egy meglehetősen figyelemfelkeltő és látványos eszköz mellett döntött, hogy bebizonyítsa, környezetszennyezés nélkül is lehet gyorsan közlekedni. Egy egyszerű raklapot szerzett magának, amelyet kissé feltuningolva a villamossíneken hasította a szelet Pozsonyban. Az elmúlt 6 évben persze az emberek továbbra is inkább a hagyományos közlekedési eszközöket részesítették előnyben, de azért legalább egyszer az életben érdemes lenne kipróbálni, nem igaz?!

pallet02.jpg

pallet03.jpg

Ide kattintva megnézhetitek, hogy milyen a valóságban közlekedni a raklappal.

via: junk culture

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr286559711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása