Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pizza ágyban nyugovóra térni?

Pizza ágyban nyugovóra térni?

2014. július 18. - Darqo

pizzabed.jpg

Egy átlagember nem gondolja túl a hétköznapokat, értelmezi az őt körülvevő világ mások által tervezett egyes elemeit és rendeltetésszerűen használja azokat. Szerencsére itt vannak nekünk a művészek és a designerek, akik más, gyakran éteri magasságokban lebegve olyan ötleteken morfondíroznak, olyan alkotásokat, tárgyakat készítenek, amelyek új értelmet adnak mindennapok apró darabkáinak.

Vegyük például alapul az étkezést. Egy átlagember azon kívül, hogy minél többször próbálja meg a szervezetébe juttatni a kedvenc ételét, nem gondolja túl a dolgokat, aztán itt van Claire Manganiello szabadúszó művész, akinek minden bizonnyal a pizza az egyik kedvenc étele, és ezt alapul véve pizza-mintás ágyneműgarnitúra-koncepció születik meg a fejében. Ilyen esetekben jut eszembe, hogy mennyire szeretem a munkámat, hiszen a szabályrendszerek határvonalainak pozitív értelemben vett feszegetésével, a szabad gondolkodással és a fantáziálgatás építő erejével szembesülök.

Vajon, ha mondjuk az általunk is körberajongott Snurk-kal karöltve valóssággá változtatnák az elképzelést, vevők lennének rá az emberek? Bővebben itt olvashatsz az ötletről.

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr446494049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása