Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szex, szerelem, gyengédség, avagy itt a szerelemnaptár

Szex, szerelem, gyengédség, avagy itt a szerelemnaptár

2014. július 15. - Darqo

love calendar01.jpg

Raquel Catalan spanyol designer, a Brigada Creativa alapítója, készítette a képeken látható szerelemnaptárat, amelynek segítségével a fontos feladatok helyett a még fontosabb szerelmi és szexuális életünk alakulásáról hagyhatunk nyomot.

A feladat egyszerű, az instrukciók alapján az egyes napok helyén található, négy negyedre osztott szívet kell kiszíneznünk, mégpedig úgy, hogy az adott napon mi teljesült az együtt töltött idő, a beszélgetés, a cirógatás/csók és a szex témakörében. Ha minden, akkor az egész szívet pirossá színezhetjük. Kell!

A Brigada Creativa előző, hangulatjeles naptárjáról szóló bejegyzésünket itt találjátok, ha pedig szeretnétek egyet a Love Life, Day by Day nevű szerelemnaptárból, itt érdemes nézelődnötök.

love calendar02.jpg

love calendar03.jpg

love calendar04.jpg

love calendar05.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr546493963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása