Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy autodidakta művész üveghullámai

Egy autodidakta művész üveghullámai

2014. július 02. - Darqo

Ben Young01.jpg

Ben Young kiváló szörfös és gördeszkás, valamint szakképzett hajóépítő is egyben, azonban ezek az elfoglaltságok még nem kötötték le minden energiáját. Úgy döntött, hogy a művészetre még elkülönít egy kisebb adagot belőle és szobrásszá képzi saját magát. Az elmúlt tíz évben lépcsőfokról lépcsőfokra haladt a profizmus irányába az autodidakta művész, aki végül az üveget választotta magának alapanyagul.

Miután a hullámlovaglás nagyjából minden egyes napját kitölti, így talán érthető, hogy a mérhetetlenül gyönyörű alkotásai miért pont a tengerhullámok témakörét dolgozzák fel. Sokan vádolják azzal, hogy különböző masinák, esetleg 3D-nyomtatás segítségével készíti a különleges szobrait, de szó sincs erről, minden művet, azon belül is minden egyes üveglapot kézzel formáz. Lenyűgöző!

Ben Young02.jpg

Ben Young03.jpg

Ben Young04.jpg

Ben Young05.jpg

Ben Young06.jpg

Ben Young07.jpg

Ben Young08.jpg

Ben Young09.jpg

Ben Young10.jpg

Ben Young11.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr696458021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása