Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ceruzavázák

Ceruzavázák

2014. július 01. - Darqo

Amalgamated01.jpg

A Manzárd Café több mint négy és fél éves történetében számtalan érdekes, különleges, meglepő, használható és használhatatlan lakberendezési kiegészítővel futottunk már össze, és még mindig le tud nyűgözni minket, ha szokatlan alapanyagokat használnak a designerek a hétköznapi tárgyak tervezésénél, újragondolásánál. A Studio Markunpoika esetében is így történt, amelynek tagjai a túl sok impulzust már nem igazán kiváltó vázák területén húztak lapot tizenkilencre, és bejött nekik.

Ahogy a címben is egyből ellőttem a poént, a Studio Markunpoika, a Gallery FUMI és a Faber-Castell együttműködésében létrejövő Amalgamated nevű váza kollekció, kizárólag színes ceruzák felhasználásával, egymáshoz ragasztásával, majd formára faragásával, csiszolásával készült. Engem kilóra megvettek velük. A limitált példányszámban készített 30 és 45 centiméter magas vázákról itt olvashatsz bővebben.

Amalgamated02.jpg

Amalgamated03.jpg

Amalgamated04.jpg

Amalgamated05.jpg

Amalgamated06.jpg

Amalgamated07.jpg

Amalgamated08.jpg

Amalgamated09.jpg

Amalgamated10.jpg

Amalgamated11.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr416457989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása